Cel mai mare magazin de accesorii telefoane

Oferta
0

Nu ai produse adaugate pentru cerere oferta.

Cum comand?

Procesarea comenzilor se face de Luni - Vineri: 9 – 17.

Comenzile lansate de luni-vineri pana in ora 15 sunt predate curierului in aceeasi zi, iar cele lansate dupa ora 15 vor fi procesate a doua zi lucratoare.
Comenzile si solicitarile primite in afara programului vor primi raspuns in prima zi lucratoare.

Pentru a putea face cumparaturi din magazinul nostru, ai de ales din cele doua modalitati de a comanda:

 

1. COMANDA ONLINE – poate fi lansata in orice moment al zilei.

Logare (pentru utilizator existent)  - Logarea este obligatorie pentru a putea vedea preturile si pentru a adauga produsele in cos.

Recomandam sa parcurgeti sectiunea "Termeni si conditii" inainte de finalizarea contului. Acordul cu termenii si conditiile de utilizare reprezinta acceptul dumneavoastra de a va crea un cont si de a cumpara online produse din magazinul nostru.

 Adaugare produse in cos - puteti alege produsele in functie de categorie, subcategorie, filtre sau puteti sa folositi functia de cautare. Pe pagina produsului aveti disponibila optiunea de adaugare in cos. Repetati acesti pasi pentru fiecare produs dorit. 

 Lansare comanda - Dupa adaugarea produselor, puteti accesa cosul de cumparaturi din partea dreapta sus. Aici puteti edita cosul, puteti adauga un cupon de reducere si sa selectati metodele de plata si livrare. Dupa acceptarea termenilor si conditiilor Arcoexpert.ro apasati butonul "Plaseaza comanda". Veti primi un mail de confirmare, iar in cel mai scurt timp veti fi sunat pentru livrare (luni-vineri, 9-17)


2. COMANDA TELEFONICA - 
poate fi plasata oricand in timpul programului de lucru

Pentru comenzi telefonice apelati 0752.17.08.17.

Daca sunteti la prima comanda - un reprezentant de vanzari va prelua comanda dumneavoastra, ceea ce presupune in primul rand creare unui cont cu datele necesare pt facturare si livrare.

Daca aveti deja cont - specificati de la inceput adresa de e-mail a contului, ca sa nu va cream un cont nou si sa fiti nevoit sa reluati toate informatiile.

 

3. COMANDA IN PORTAL - poate fi lansata in orice moment al zilei.

Pentru comanda in portal este necesara logarea cu un cont validat.