Cel mai mare magazin de accesorii telefoane

Oferta
0

Nu ai produse adaugate pentru cerere oferta.

Despre noi

Activam in domeniul accesoriilor de telefonie mobila de peste 12 ani, fiind atat importator cat si distribuitor pentru aceste produse.

Avem in acest moment peste 1000 de produse din diferite game:

  • Gamele Procell si Lemontti pentru care avem exclusivitate;

  • Gama de produse originale Nokia si Samsung;

  • Gama de produse Premium (IT Skins, Melkco, Hoco, Osungo, Swiss Charger, Switch Easy, Odoyo, Lost Dog, Fenice, Case Mate, Skech, Incipio, NavJack, Dynamic8, Kenzo, Roxy, Zadig&Voltaire, Quiksilver, Morgan).

Am promovat intodeauna noutatile in domeniu, precum si produse de o cat mai buna calitate.

SCURT ISTORIC

2000- 2010

De-a lungul celor zece ani, scursi de la debutul Arco Expert in domeniul comertului de accesorii pentru telefonie mobila, ne-am preocupat de colaborarea cu persoanele juridice din domeniu, in scopul acoperirii cat mai largi a pietei. Comunicarea s-a realizat in mod direct, prin intermediul agentilor de vanzari care au vizitat periodic si sistematic toate orasele din tara.

La ora actuala suntem lider de piata in acest domeniu, in acest sens sta marturie portofoliul impresionant de clienti (peste 1000). Printre principalii colaboratori se numara: Germanos, Cosmote, Orange, Vodafone, Carrefour, Cora, Real Hypermarket, MediaGalaxy – Altex, Auchan, Domo, Ilex, EuroGsm, Metro, Norauto s.a.

Am tintit catre un grad crescut de performanta, am incercat intotdeauna sa oferim tuturor clientilor nostrii atat produse cat si servicii de calitate incontestabila.

 

2011-2014

In 2011 am decis sa accesam si segmentul comertului on-line si am demarat proiectul unui e-shop. Magazinul on-line a fost gandit in asa mod incat sa permita oricui doreste sa poata cumpara cu usurinta produsele noastre. In 2014 am separat departamentul B2C de B2B, astfel reselleri pot comanda online, la alegere, din magazinul online arcoexpert.ro sau de pe portal client, un cont personalizat pe baza contractului semnat de client cu Arco Expert SRL

 

Departament Vanzari Retail

Departamentul responsabil cu preluarea, procesarea si finalizarea comenzilor de produse destinate utilizatorilor finali sau firmelor de dimensiuni mici. Destinat asistentei tehnice si consilierii in scopul alegerii produsului optim.

0752.17.08.17
0751.14.90.87

vanzari@arcoexpert.ro