Cel mai mare magazin de accesorii telefoane

Oferta
0

Nu ai produse adaugate pentru cerere oferta.

Politica de confidentialitate

PRIN ACCESAREA SI UTILIZAREA ACESTUI SITE VA DATI ACORDUL EXPLICIT CU URMATOARELE REGULI DE CONFIDENTIALITATE:

Politica confidentialitate Arco Expert SRL

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de VANZATOR numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. Vanzatorul se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale decat in cazul solicitarilor organelor de control abilitate.

SC Arco Expert SRL colecteaza, de la clientii sai urmatoarele date cu caracter personal:

 - date necesare facturarii / livrarii comenzilor, furnizate in mod voluntar respectiv nume, prenume, adresa de facturare / livrare, telefon si partajate cu companiile de curierat Fan Courier si PrioriPost (Posta romana Express)

- date necesare eliberarii cardului de fidelizare, furnizate in mod voluntar prin intermediul unui formular de cerere, respectiv nume, prenume, adresa de e-mail, telefon.

- adresa de e-mail necesara clientilor pentru accesarea propriului cont creat pe website-urile administrate de ArcoExpert SRL (brandgsm.ro, screenprotector.ro, izone.ro, iphonemag.ro,arcoexpert.ro) si pentru modificarea datelor de facturare / livrare;

- date de trafic, necesare elaborarii rapoartelor pentru imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite de Arco Expert SRL, preluate in mod automat respectiv IP (Internet Protocol), ora vizitei, durata vizitei, localitatea din care este accesat magazinul, sistemul de operare si browserul utilizat, procesate de Google Analytics.

Conform Legii nr. 677/2001, clientii Arco Expert SRL beneficiaza de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, de dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul firmei ( Str Vulturilor nr 92, Bucuresti, Sector 3) sau prin e-mail catre adresa comenzi[at]arcoexpert.ro . De asemenea, este recunoscut dreptul clientilor de a se adresa justitiei. 

Daca unele din datele furnizate de clienti sunt inexacte, sunt rugati sa ne informeze cat mai curand posibil prin e-mail catre comenzi[at]arcoexpert.ro. 

 

Masuri de securitate pentru protectia datelor cu caracter personal

1. Clauza de confidentialitate in contractul angajatilor imputerniciti sa prelucreze date cu caracter personal.

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

3. Certificat de securitate achizitionat si instalat pe serverul pe care sunt colectate date cu caracter personal.

4. Afisarea politicii de confidentialitate pe website-ul companiei: http://www.arcoexpert.ro/politica-de-confidentialitate 

5. Accesul la baza de date pe care sunt stocate datele cu caracter personal se face numai de catre angajatii companiei SC Arco Expert SRL prin introducerea de la tastatura a user-ului si parolei de identificare.

6. Conturile angajatilor care nu mai fac parte din compania Arco Expert SRL vor fi sterse.

7. Parolele nu se afiseaza in clar pe monitor

8. Orice accesare a bazei de date este inregistrata intr-un fisier de acces

9. Datele cu caracter personal nu se stocheaza mai mult decat este necesar pentru realizarea scopurilor pentru care au fost prelucrate.