Cel mai mare magazin de accesorii telefoane

Oferta
0

Nu ai produse adaugate pentru cerere oferta.

Returnare

Returul produselor se poate face prin curier (exclusiv Fan courier) sau venind direct la sediul nostru, dar nu inainte de a completa formularul de retur si a primi acceptul din partea noastra. Costurile de transport NU sunt suportate de catre noi. Returnarea banilor se face in termen de 30 de zile din momentul in care ati primit acceptul pentru returnarea produselor din partea departamentului de retur si ati furnizat codul IBAN in care se va rambursa contravaloarea produselor . 

Acceptam returul din partea persoanelor juridice doar in situatiile in care produsul are defecte de fabricatie sau nu corespunde descrierii. Alte situatii de retur pot fi reglementate doar prin contractul semnat intre Arco Expert si reseller in momentul inceperii colaborari.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Va rugam ca in momentul expedierii sau cand veniti la sediul nostru , coletul sa contina formularul de retur completat (cel trimis si catre noi). 

Exceptii: 
Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

·         Produsul a fost adus pe "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.)

·         Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat.

·         Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc.

De retinut:
In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).