Cel mai mare magazin de accesorii telefoane

Oferta
0

Nu ai produse adaugate pentru cerere oferta.

Termeni si conditii

ART 1. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Acceptarea termenilor si conditiilor reprezinta un contract de vanzare-cumparare incheiat intre Client si SC ARCO EXPERT SRL, in calitate de detinator al site-lui si implicit al magazinului on-line, care se va numi in continuare Vanzator.

Datele Vanzatorului: 
SC ARCO EXPERT SRL, Str.Vulturilor 92, sect.3, Bucuresti
Tel: 021-3239440 sau 021-3239441
CUI-RO12652474, Nr. la Registrul Comertului J40/982/2000
Adrese e-mail: vanzari@arcoexpert.ro

Acest contract de vanzare intre Client si Vanzator creaza drepturi si obligatii reciproce in sarcina ambelor parti.

Vanzatorul isi asuma dreptul de a realiza modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare, de aceea recomandam sa cititi cu atentie de fiecare data pentru a vedea conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

ART 2. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de VANZATOR numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. Vanzatorul se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale decat in cazul solicitarilor organelor de control abilitate.

ART 3. PROMOTII SI CONCURSURI
Vanzatorul isi stabilieste singur regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Vanzatorul nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

ART 4. MINORI
Vanzatorul nu vinde minorilor. Daca sunteti minor si accesati site-ul si doriti achizitionarea unor produse, rugati parintii sau tutorele legal sa confirme comanda. Atentie, in cazul unor comenzi trimise de catre minori, parintii vor fi responsabili pentru acceptarea comenzii !!!

ART 5. GRESELI DE TIPARIRE 
In cazul unor greseli de tiparire vis a vis de pret sau de detalii tehnice, Vanzatorul se obliga sa anunte Clientul care a comandat produsul in cel mai scurt timp si sa restituie acestuia banii in cazul in care nu s-a efectuat livrarea. In cazul in care livrarea a fost facuta si Clientul doreste returnarea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala Vanzatorului si de asemenea va fi restituita contravaloarea produsului.

ART.6. CONFIRMAREA COMENZII-INCHEIEREA CONTRACTULUI
Confirmarea comenzii de catre Client reprezinta implicit si acceptarea conditiilor si termenelor din contractul de vanzare cumparare. Data contractului este data confirmarii comenzii iar produsele trec in proprietatea Clientului in momentul platii integrale a comenzii.

ART 7. PROCEDURA DE COMANDA 
Toate produsele ce se doresc a fi achizitionate se vor pune in cos. 
La terminarea comandarii tuturor produselor dorite se finalizeaza comanda, se introduc datele personale si se confirma prin: 
- Email de confirmare: dupa trimiterea comenzii Clientul va primi un email de confirmare cu produsele comandate si datele sale. 
- Contact telefonic: Clientul poate fi contactat telefonic de catre un operator al Vanzatorului pentru a stabili impreuna detalii legate de plata si livrare.

ART 8. PLATA
Plata se realizeaza astfel: 

Pentru Persoane juridice plata se face in numerar (cash) in momentul livrarii sau cu ordin de plata (avans sau termen - in functie de clauzele din contract)

ART 9. LIVRAREA: MODALITATI SI TAXE

Termenul de livrare  pentru comenzi facute - in zilele lucratoare - pe site pana la ora 15 este de 24 ore pentru localitatile in care exista centru Fan Courier si maxim 48 ore pentru zonele limitrofe de livrare.

Taxa de transport pentru livrarile in tara, este:

- 20 lei / 15 lei (vezi mai jos) pt comenzile sub 450 lei (fara  TVA) - se achita de catre Client si se include in valoarea facturii. 
- 0 lei (suportata de noi) pt comenzile din tara, mai mari de 450 lei (fara TVA)

 Taxa de transport pentru livrarile in Bucuresti, este: 

- 10 lei pt comenzile din Bucuresti, mai mici de 450 RON (fara TVA).

Cost transport 
- 10 RON in Bucuresti si zonele limitrofe, prin Fan Courier;
- 20 RON in tara (orasele aflate in reteaua Fan Courier)
- 15 RON in tara (orasele aflate inafara retelei Fan Courier), aceste comenzi vor fi livrate prin Prioripost (Posta Romana Rapida cu mandat postal, ridicare de la Oficiul Postal).

ART 10. RETURNAREA SAU REFUZAREA MARFII 
Vanzatorul garanteaza ca produsul primit este cel a carui poza este expusa pe site si corespunde caracteristicilor. Puteti solicita detalii suplimentare inainte de comanda. Produsele comandate nu pot fi returnate decat in cazul in care sunt defecte.

Refuzul nejustificat de receptie a bunurilor comandate de catre Client si implicit a efectuarii platii catre companie da dreptul acesteia sa solicite de la Client repararea tuturor prejudiciilor cauzate, inclusiv plata beneficiilor de care compania a fost lipsita.

ART 11. GARANTII
Conform legii.

ART 12. LITIGII
Orice litigiu se va incerca a se solutiona pe cale amiabila, prin intelegere intre parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se va solutiona in instanta de catre judecatoria de pe raza teritoriala a Vanzatorului.